Лазeрна епилация

лазерна-епилация-армада-3

Лазерна епилация претърпя редица промени от годините на нейното създаване до наши дни. В момента услугата е една от най-разпространените не само у нас, а и по света, като ефективен начин за справяне с нежеланото окосмяване.

Последните подобрения в сферата настъпиха със създаването на последен модел Александритен лазер, с който работи и лазер център „Армада”, град Пловдив. Това обаче не е единственото, с което център „Армада” впечатлява потребителите си. За извършването на висококачествена лазeрна епилация голям принос имат и служителите в центъра. В „Армада” работят екип от професионалисти и медицински лица. Всички те са на Ваше разположение по всяко време и могат да дадат изчерпателни отговори на всички Ваши въпроси.

Всяка процедура по лазeрна епилация в центъра е част от предварително изготвена за Вас индивидуална програма за посещения. Също част от редовната практика на центъра е да изследва още при първото Ви посещение към кой фототип спада Вашия цвят кожа, какъв вид е окосмяването Ви и да настрои Александритният лазер за епилация. По време на обработката на зоната не се усеща болка, а най-хубавото е, че лъчът на Александритният лазер не предизвиква зачервяване, нито оставя следи по кожата.

След края на Вашата индивидуална програма по лазeрна епилация получавате гарантирано 90% дълготрайно обезкосмяване.

Лазер център „Армада” Ви очаква!