Лазерна

Когнитивните изкривявания и депресия Причини!
Основни схеми ни научиха от нашето детство ще определи как реагирате на живота.

Когнитивните изкривявания и депресия Причини!
Когнитивни грешки водят до не-автоматични мисли, които водят до емоционален стрес и подходящи за ситуацията, лазерна епилация пловдив в резултат на неправилно боравене с информация. Така че защо да обработва информация неправилно? Тъй като основните схеми са ни научили, тъй като нашето детство ние определяме как да отговори на живот. Когнитивни изкривявания, дължащи се на тази основна схема, депресия, мания, безпокойство, гняв и така нататък. води до появата на чувствата. Нарушаването често виждаме:

Произволно извод: В случаите, когато резултатът е известен като скачане произволен извод без подкрепящи доказателства или противоречиви доказателства действително описва дори достигне определен резултат.

Пример: Един офицер е предоставил информация за работата, като се обадите на Амир

“Работата ми е обсъдят с мен, защото това е лошо”, той мисли, позитивни и подкрепящи думи, да се тълкува като знак на съжаление, а не сделка …

“Той каза, че ме харесва, за болката”; бизнес без ясни доказателства, че забавянето на една

“Те правят това по-специално за да се забави мен” мислене е пример за този начин на мислене по грешка.

Selective Abstraction: фокус върху детайл от събитието са разбити контекста на ситуация, не пренебрегвайте най-известните характеристики и друга Madiran тази ограничена концепция за собственост въз основа на целия живот.

Пример: В реч, която се ползва от много хора слушат речта на хората, но се чувствам зле мислене постоянно критикува приятел,

Пример: един единствен бележка, поставена вярваме студент може да остане в средната класа, която почита всички бележки са примери. Тази идея психическо грешка име филтрирането също е дадено.

Over-генерализация: прекомерна генерализация, да вярваме в ограничен брой случаи, създадени въз основа на общи правила и да го наблюдава.

Пример: някой, който е изоставен от съпругата си;

“Никога няма да се справят с никого и би искал” да се заключи, че едно младо момиче, защото приятелят й изневери “Всички мъже са неверни да”

Пример: Човекът, който не може да поеме на работа, че “Аз не успя всеки бизнес”

Пример: лицето, получило никаква обратна информация от съпруга си за положително поведение той е “не ме ценят всяко време,” той мисли като пример.

Увеличаване и намаляване: Лица, понякога субективни интерпретации на ситуации, се обясняват някои тегло, например, носи по-голяма тежест на нежеланите реакции и може да бъде под формата на една тенденция да се мисли, че значението на положителните събития в сравнение с по-малко.

Мисли форма на тази лазерна епилация систематична пристрастия, студент записки в ниското сингъл-отбелязват, курсовете са от значение за (уголемяване) виждат боклуци високи бележки, получени от други курсове може да си мисли, че вече има лесен тези курсове (намаление). Тази грешка на хората, които мислеха, че прави по свой собствен системно, ако те не могат да видят голяма.

Описват в някои източници “ПОЛОЖИТЕЛНА NO COUNT” грешка, наречена мисля нещо подобно. Положителните неща, които правят хората в това мислене грешка е незначителна. Пациент с депресия, завършили училището много добре “, че всеки може да го направи, и че е тривиален случай обикновената” мисля.

Биполярно (винаги или не формат) си мислите: Лица, понякога ситуации са винаги отстъпки или не алгоритъм или черно-бял формат. Да се разглежда в контекста на двата края на всеки одит и живота е под въпрос. Нищо не е пълна или отсъства, това поле не се вижда между двете крайни точки.

Пример: “Ако не успея, че не съм съвършен”

“Ако не сте с мен на всички критични. Искала”.

Тази ситуация е изключително лесно, креативни решения, запушват пътищата води до catastrophizing и причинява ненужно страдание и конфликти. Тази идея грешка в края на един човек, който донесе критики по конструктивен начин на приятел “не харесва мен на всички” да стигне до заключението.

Олицетворение: Bored с индивиди често са склонни да се фокусират прекалено върху собствената им и тяхното психическо страдание. Затова те отхвърли, когато възникне негативно събитие или обстоятелство и тъй като те са склонни да мислят, че вината за собствените си. Closer ревизирана с някого в лицето, че те имат малко или никакви нежелани събития, свързани с, но те ​​като че ли да се реагира, сякаш е за тяхна собствена. Персонализирането е грешката да си мислят хората, които не са свързани или с много малко за себе си и това е събитие, за да видите на негативните последици, свързани с него, както и събитията от държането си отговорен.