Лазерна епилация

 Александрит Laser:  755 нм александрит лазер произвежда лазерен кожата на шията и е особено светъл цвят върху структурата на косъма е ефективен устройство лазерна епилация в тъмна личност. Александрит е единственото космените фоликули мишена в приложения с лазер и от меланина в материала на кожата е доста добре абсорбирани лазерен импулс може да се направи.

Nd: YAG Laser:  Този лазер произвежда устройства епилация лазерни при 1064 нм висок и може да достигне дори и най-дълбоката точка в кожата. Nd: YAG устройство лазерна епилация не само ще доведе до увреждане на космените фоликули коса коса чрез насочване само началото от най-отличителните черти от другите, прави капилярните съдове, които подхранват корените идват в създадения хаос.

Лазерна епилация и се чудех кой

Какво е лазерно обезкосмяване?

Лазерната епилация е трайно обезкосмяване методи са предназначени за косопад.

Лазерно обезкосмяване Как се кандидатства?

В процеса прилага към заглавието на лазерно устройство се регулира интензитета на лазерен импулс и на части се пресяват като четина комплекти.Пациентите изпитват болка и охладителни системи, топлината се смекчават.

* – Това трябва да е балансирано третиране на Вашето медицинско състояние, за ваше добро и хормоналния статус. Трябва да прехвърли цялата необходима информация за вашето здраве лекар преди да приемате лазерна епилация.

Важи за всички Премахване Регионално Laser косата?

Когато нежеланите космените фоликули в човешката анатомия и дебел, във всички райони на косата е мръсна изображение, създадено това може да бъде направено.

Лазерно обезкосмяване Online Какви са разликите?

Лазерни системи,

– Александрит отдих
– Nd: Yag отдих
– Diode (diyot) lazerdir.

Лазерна епилация Devices

Устройствата, използвани за терапия, са произведени от системите, изброени по-горе. Някои устройства ще бъдат домакини на множество системи могат да предоставят на място и многостранен лечение. Например, александрит и Nd-YAG лазер може да се намери на едно и също устройство.

Quality Device Внимание!

На третираните устройството да се постигне успех в това качество процес, е важно одобрено устройство. Ако искате да видите лечения за преместване на лазерна епилация, на FDA одобри устройството да прави сделки с експертни специалисти, клинични критерии по Ваш избор, това е важно да се направи и за това.

Ако Laser косата Лечение Отмиване Част четина Още е трудно интерес?

Тази терапия е лечение, което работи да осигури лечение на космените фоликули може да се деформира изгори с огън. Ако това лечение преди определения час, го прави по-трудно съдба е в предварителното третиране не е без косми, останали в половина. Защото лазерна епилация пловдив  прави стимулация за укрепване на корените.

Лазерната епилация може да бъде направено през летните месеци?

Ако земята е подготвен за неблагоприятни условия през лятото, ако лазерна епилация направено. Тъй като в този случай повърхността на кожата, прекомерно kzıarıklık, възпаление, възпаление, могат да се появят корички.Тези негативни странични ефекти оказват влияние върху успеха на двете лазерно лечение може да предразположи към образуване на белези по кожата, както и.

Премахване надежден Laser косата?

Когато се прилага по надежден човек, който искате да направите.

Освен Ray Laser Косопад корени данни на други тъкани?

Не, не. Лазерният лъч се фокусира само и да не увреждат космените фоликули на друг подкожната тъкан.

Лазерната епилация