Лазерна епилация

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ МАЛТЕПЕ

Сега е лесно да се отърве от нежеланото окосмяване. александрит и дъска за системата Flat е в близост до центъра и  лазерна епилация пловдив периферията като Estepoint естетически център за красота ще се радвам да ви видя.

КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ?

Растежа на косата се дължи на генетични и хормонални нива.В допълнение, някои лекарства и някои болести могат да стимулират растежа.Обикновено хората, които искат обратното, растежа на окосмяването по лицето при жени, които не се нуждае от специално грим или перушина.Ако проблемът е единственият регион на лицето и пера, както непременно единственото решение, ние препоръчваме да използвате метода обезкосмяване на иглата.

ЗАЩО СА ПО-ЕФЕКТИВНИ, ОТКОЛКОТО ПРЕДИ къде в пловдив лазерна епилация ВОСЪК ИЛИ БРЪСНЕНЕ?

Лазерната епилация премахва нежеланото окосмяване без да се повреди деликатните пори и кожни структури. Лазерен лъч от светлина, която достига до космения фоликул, който енергията се абсорбира през кожата излъчва. Laser енергия безопасно унищожаване на фоликулите и се превръща в топлинна енергия засяга околните тъкани. Фоликули лазерна епилация във втория кожата слой (дерма) не е надхвърлен  лазерна епилация цени е използван в александрит лазер не достига всички вътрешни органи, се оказа безвредност. Резултатите са забележими от първата сесия. Всяка процедура за Отиди косми започват да се появяват отслабена и по-тънка кожата си след лечението и между 6 седмици в периода тя остава гладка и без косми. 6-8 лечения са необходими за постигане на 90% загуба на коса. След поредица от лазерна епилация лечения фоликули стане стерилна, така че сега започват да се предотврати растежа на косата. Ние обикновено посъветва добавяне на 2-3 години. Бръснене, скубане и заобиколни са общи алтернативни методи за обезкосмяване като кола маска и те са отворени за инфекция диабет не се препоръчва за употреба при хора с проблеми като разширени вени и циркулаторни нарушения. Мрежата прави върне някои нежелани странични ефекти, инфекции, акне и малки кръвоизливи лазерна епилация е затова по-сигурни и по-ефективен метод за епилация.

СЪБИТИЕ УСЛУГИ

Възстановяване на

Каквито и да са  лазерна епилация апаратура условията на пакета, който сте платили заявление такса , ще бъдат възстановени на базата на оставащия брой сесии.Процес Върни се извършва като се има предвид обичайната такса bulundurulurak каза услуга.

CARDLESS вноска размер кредити

Клинична плаща комисионна нашите кредитни карти, сметки, плащания, до известна степен yaptırabiliris без договор.При никакви обстоятелства на нашите клиенти в нашата клиника няма да има подпис или друг документ.(С изключение на формуляра за оповестяване)

WIN WIN

Носете си клинична Estepoint  лазерна епилация пловдив веднага дръпнете до един приятел и ще получите подарък в размер на $ 50.Ако искате да се направи оценка на използването на тези подаръци просто дръпнете малките на обезкосмяване обезкосмяване или депозиране на ваучера за по-големи площи.Запазване на Ваш собствен риск.

Маркови И ТЕХНОЛОГИИ

Устройствата, използвани в нашата клиника е FDA и CE одобрен, за предпочитане е да се работи с глобални марки.Има различни устройства за всеки тип коса и кожа Kliniklermiz.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Можете да получите безплатна информация относно всички заявления, подадени в нашата клиника, лазерна епилация може да направи фаула за тестване.

ПЛАНИРАНИ НАЗНАЧАВАНЕ

За да се избегне прекъсване на срещите си лечение редовно и клиентите във всички наши клиники са дадени ден преди назначаването е уведомена от SMS.

ОПИТЕН ПЕРСОНАЛ

Всички наши експерти в  препоръки за лазерна епилация областта на клиничните лекари и козметични работа.Осигурени са 12 години опит и трудов стаж и в момента работи с нашите колеги да прехвърли всички подробности, както и други наши кандидати, които ще работят с нас и да не сте експерт по естетика.Можете да разчитате на нашите експерти със спокойствие.

ПРАВОМОЩИЯ

Нашите клиники са организации, оторизирани от Министерството на здравеопазването.

FAIR КАМПАНИЯ

Специални оферти всеки месец в нашата клиника са задължителни.Всеки месец, може да се натъкнете на нова изненада с съответната кампания.

Фиксирана ставка

Вие ще получите пакет от  лазерна епилация конктакти цената, независимо, че цената, когато започнете лечение в нашата клиника. Вие няма да има други плащания през новия период на лечение. Вие ще се окажете в пакетната цена се начислява, е не по-висока от предходната пакет от допълнителни пакети.)