Лазерна епилация според вида окосмяване

Колкото и странно да Ви се струва, окосмяването при всеки човек е различно, нищо, че на пръв поглед, изглежда по един и същ начин – дразнещо и прекомерно. Питали ли сте се някога защо косъмчетата по ръцете Ви са руси или по-светли, а по краката – тъмни? Или защо в някои части на тялото Ви окосмяването е по-твърдо и дебело? Както сами се досещате, окосмяването по тялото на човек е различно, в зависимост от зоната, в която се намира.

Защо тогава ги третирате по един и същ начин, било с кола маска или епилатор?

Именно заради този еднакъв подход по отстраняване на космите в различните зони на тялото, много хора не получават задоволителни резултати, от познатите ни методи за депилация. Много е важно да се съобразите и с жизнения цикъл на окосмяването, който не само е различен при всеки, а също зависи и от зоната на тялото и лицето. Ето защо, след като сте премахнали окосмяването по краката, след няколко дни отново забелязвате появата на отделно косъмчета.

Ако Ви е омръзнала тази игра на дебнене появата на нежеланото окосмяване и неговото повторно премахване – вече има универсален начин, който Ви позволява да се радвате на гладка и мека кожа с години. Става въпрос за най-новата иновация в обезкосмяването – лазерната епилация. Тя е единственото решение за всички жени и мъже, които искат да премахнат досадното окосмяване трайно и за дълъг период от време. Лазерната епилация, в лазер център „Армада”, се извършва с последен модел Александритен лазер и е напълно безболезнена. Специалистите в нашия център определят индивидуална, за всеки клиент, програма по лазерна епилация според вида окосмяване и типа кожа.

Александритният лазер притежава дължина на вълната 755 Nm, която под формата на светлинен лъч, привлечена от меланина в косъма, достига до космения фоликул. Там се преобразува в топлинна енергия и уврежда коренът на косъма и неговото стъбло. Принципът на действие се нарича селективна фототермолиза, чрез която се предотвратява повторната поява на окосмяването и води до опадането на космените фоликули.

На пръв поглед, начинът на действие на лазерната епилация с лазер Александрит изглежда идентичен при всеки посетител. Съобразяването на услугата лазерна епилация според вида окосмяване, обаче е задължителна предпоставка за качествен резултат и неизменна част преди процедурите. След определянето Вашия тип кожа, цвят и дебелина косъм, нашият екип съобразява и времето необходимо за фазите на развитие от жизнения цикъл на окосмяването, за да може епилацията да се извърши в най-подходящия момент.

Сами виждате, че избора на интервал между процедурите по лазерна епилация според вида окосмяване е важна част за крайния резултат и за ефективността на всеки сеанс. Доверете се на професионалистите в лазерното епилиране – център „Армада” и си осигурете нежна и гладка кожа за години напред.

 

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.