Лазерна епилация пловдив

Лазерна светлина, единична вълна от светлина, какъвто го познаваме, е различна от дължината на вълната на светлината, излъчвана по права греда. Лазерната епилация е постоянна и не толкова здрави, с помощта на лазерна енергия за нежеланото окосмяване.

Лазерна светлина, единична вълна на светлината, както знаем, тя е различна от разпространение на светлинния лъч в права шията. Лазерна епилация е постоянна и не толкова здрави, с помощта на лазерна енергия за нежеланото окосмяване.Милисекунда лазерна епилация пловдив лъч се прилага върху кожата чрез изпичане, да направи цвета, който се абсорбира от пигмента меланин в космения фоликул и кондензира избирателно, без да навреди на околната тъкан. Създава топлина в космените фоликули и унищожава корена на косъма. В края на няколко последователни сесии отървете от космите на третираната зона.

В различни дължини на вълните за различните структури, е наложително да се използват лазерни лъчи.

Александрит лазер е несъмнено най-ефективния метод за лечение в elipasyo.

Нашите устройства в различни структури с различни опции, за да направят устройствата крайните системи в нашия център услуги ние сме в състояние да:

ИМА ЛИ НЯКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ОТ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

Лазерна обработка, трайни странични ефекти са били сравнени с кожата и косата вида на пациента не според енергийни стойности. След нанасяне, леко зачервяване в краткосрочен план, подуване и парене може да се види; те са преминали спонтанно в рамките на няколко часа след третирането. Зачервяването може да се запази в продължение на 2-3 дни в много чувствителна кожа.

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ МОЖЕ ДА НАВРЕДИ НА ТЯЛОТО?

Не, това не боли. Тъй като кожата ви по време на операцията, насочена само към вашите космените фоликули, без да вредят потните жлези. FDA, който осигурява постоянна отстраняване и надеждност на косата е била одобрена. Честотата на сесиите на лицето обезкосмяване 1-1,5 месеца в някои части на тялото е 1-2 месеца. Интервал Session е продължително лечение прогресира.

НЯКОЛКО СЕСИИ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ Е НЕОБХОДИМО КАУЗА?

Косъмчета тяло в анаген, катаген, разположени в три етапа на развитие, класифицирани като телоген. Всеки фоликул преминава по различно време от всяка от тези схеми самостоятелно. Лазерната епилация засяга повече анаген косми в периода.Следователно не е възможно да се унищожи цялата коса в областта прилага в една сесия.

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ЦВЕТА НА КОЖАТА Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ?

Лазерна епилация пловдив е метод обезкосмяване, бяла кожа и тъмнокос човек е по-висока активност в процеса. Лазерно устройство в заявлението може да се направи специални споразумения да бъдат изработени от цвета на кожата на тъмните хора в бронзовата кожа, дори и в черно, дози се използват намалени до нива, които няма да навредят на кожата.

ИМА ПЕТНО ​​СЕ ПОЯВЯВА СЛЕД ЛАЗЕР?

Леко подуване след процедурата може да има флъш или космените фоликули. Средна кожата се връща към нормалното след половин час. В неопитни ръце използва лазеризгаря мечките, така че лекарите да лазерно контрол се препоръчва.

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАПРАВИ ПО-РАНО?

Лазерна епилация на поне един месец преди зоната на кола маска на корените на косата, епилатори, пинсети, не трябва да се търси напредък сделки. Tanning трябва да бъде до 15 дни след лазерна епилация не трябва да се въведе или солариум. Обем на соеви продукти (пилинг – ретиноева киселина, гликолова киселина) се използват трябва да бъде освободен преди 15 дни.

КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ, ЧЕ СЛЕД ЗАСЕДАНИЕТО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

Можете да се върнете към ежедневието, непосредствено след прилагането. Грим на обработения материал може да се прилага лесно. В пост-обработка трябва да се направи в първите 24 часа от приложения много гореща вода. Лазерна епилация, ако поставя на кожата изложена, слънчево време, слънцезащитен крем трябва да се използва до следващото полу финансира. Лазерната епилация се прилага към корените на удължаване на косата в 3 до 10 дни и започва да се разлива veune лесно да се извади с ръка.

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ВОДИ ПОСТОЯННО?

Днес с напреднала високотехнологично лазерно третиране в ефективна доза, а перушина завърши в район, е малко вероятно да се рестартира.