лазерна епилация пловдив

уверенитет както Отговорност: защита на правата на Inividuals рамките членки

Кевин Ръд – MP
Преди конференцията на гражданско-военни въпроси (CMAC), Азиатско-тихоокеанския регион на гражданско-военната център за върхови
25 май 2011
(…) През последните 10-15 години, не е имало по-силен глобален фокус върху отговорностите членки по посока на своите граждани като цяло и по отношение на правата на тези граждани имат право да очакват.
Това е необходимо внимание.
Защото зверства и конфликти лазерна епилация пловдив остават мрачни реалности в твърде много части на света.
Понякога, както е случаят в Либия, режими заплашват да отприщи зверства срещу собствените си граждани.
В други части на света, граждански войни и други конфликти продължават да вилнеят и трагично, цивилни граждани съставляват мнозинството от жертвите.
Международната общност трябва концепциите и инструментите за защита на безопасността и достойнството на граждани в тези ситуации.
И това е защо е лазерна епилация пловдив толкова важно, че две важни доктрини – на отговорност за защита от една страна, и защитата на цивилните лица (при въоръжен бой) – са започнали да се утвърди през последните десет години или повече.
Те са започнали да кристализира нашето разбиране на отговорностите на държавите; те са започнали да намират израз в съветите на Организацията на обединените нации.
Тези учения са отделни, но те също са свързани в обща императива да гарантира основното благосъстоянието на цивилни граждани.
Предизвикателствата пред които сме изправени, са тези:
как да се разшири и задълбочи разбирането на тези понятия?
Как да гарантираме тяхната легитимност е всеобщо призната чрез пълна компетентност на международното право?
и след това как да ги приведат в действие? Така че те имат значителен разлика, когато това е от най за стотиците хиляди цивилни – мъже, жени и деца – засегнатите от зверствата, конфликти или бедствия.
Това са важни предизвикателства за лазерна епилация пловдив този център, важни предизвикателства за тази и бъдещи конференции, както и важни предизвикателства за правителството на Австралия.
Когато Австралия планира своите външнополитически мисии, ние го концептуализира по следния начин: като всички страни ни преди всичко обективна външна политика е поддържането на националната ни сигурност и защитата на нашия политически суверенитет.
Вторият е напредъкът на нашите национални икономически интереси.
Третият е да увеличават нуждата от добра международна гражданство, изграждане на глобално и основан на правила, за – дали това е в сферата на международния мир и сигурност, независимо дали това е в сферата на изменението на климата, независимо дали това е в света на международната икономическа сътрудничество, независимо дали това е в света на международните права на човека, нито дали са в конкретната сфера на защитата на цивилното население.
Защото поръчката, лазерна епилация пловдив основан на правила – глобален и регионален всички ни защитава. И тази концепция за добра международна гражданство, напредна през това, което ние наричаме в тази страна, “творчески средна мощност дипломация”, повишаване на разпространението на тази цел, както и нейната легитимност и неговата оперативна ефективност е ключов елемент на Australian външната политика.