Лазерна епилация Пловдив цени

Впуснали сте се в търсене на най-изгодните лазерна епилация Пловдив цени – нека Ви подскажем, че невинаги цената определя качеството.

В лазер център „Армада” например ще попаднете на най-добрите лазерна епилация Пловдив цени, като получите качество на световно ниво. В центъра работят най-добрите лекари и специалисти в областта, а процедурите по лазерна епилация се извършват с последен модел Александритен лазер. Тази иновационна технология за дълготрайно обезкосмяване е призната за най-ефективната в цяла Америка и Европа.

Тайната се крие в специалния размер на дължината на вълната на Александритният лазер. Лъчът, изграден от 755 Nm. светлина прониква в кожата без да причинява болка. Неговата цел е да достигне до космения фоликул и нито милиметър по-навътре в епидермиса. По този начин се защитават вътрешните пластове кожа, които често биват увреждани при Фотоепилация.

Лазерната епилация в център „Армада” представлява синтезирането на топлинна енергия от лазера в космения фоликул, която трайно уврежда цялата структура на окосмяването. За регенерирането на окосмяването ще са необходими години, а през това време Вие ще се радвате на дълготрайно обезкосмена и гладка кожа.

Що се отнася до цените, те са различни в зависимост от това коя зона от тялото или лицето желаете да епилирате и все пак са достъпни за всеки.

Заповядайте в лазер център „Армада”!