Лазерна епилация мъже

Обезкосмяването при мъжете не бе добре прието до преди близо десетилетие. С годините обаче, в обществения живот навлезе тенденцията по-силният пол да премахва нежеланото окосмяване почти от всички зони на тялото си. Този тип мъже бяха наречени метросексуални. Модерният метросексуален мъж се стремеше да получи кадифено гладка и мека кожа, но за съжаление методите за депилация не са достатъчно ефективни. Повърхностното премахване на окосмяването дава и на двата пола повече негативи, отколкото позитиви. След обезкосмяване с кола маска или епилатор кожата е силно раздразнена, обрива се и най-често води до появата на подкожно растящи косми.

С разпространението на модата мъжете също да премахват нежеланото си окосмяване, много от представителите на силния пол също се сблъскаха с нелицеприятните обриви и кожно раздразнение. Болката при депилация също не ги подмина, вследствие на което все повече мъже започнаха да се доверяват на краткотрайния, но бърз и безболезнен метод за обезкосмяване – бръсненето.

За съжаление, депилацията със самобръсначка отново причинява известен дискомфорт: космите израстват по-тъмни и по-дебели, а подкожно растящите косъмчетата допълнително спомагат за неприятното усещане. Развитието на съвременните технологии и методи за дълготрайно обезкосмяване надминаха очакванията на потребителите, успявайки да подобрят най-ефективният начин за премахване на окосмяването – лазерната епилация. В крак с модните тенденции в обществото вече в редица клиники и центрове можете да откриете услугата лазерна епилация мъже.

Проблемът с лазерното епилиране е, че не навсякъде то е качествено, затова, ако искате дълготрайно и професионално извършване на лазерна епилация мъже, посетете лазер центърАрмада”.

Лазер център „Армада” е специализиран център за лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето както за жени, така и за мъже. Центърът работи с най-добрата лазерна технология на пазара – Александритен лазер, а екипът се състои изцяло от лекари и медицински персонал.

Лазерна епилация мъже в лазер център „Армада” представлява вариация от процедури. Повечето посетители избират стандартни услуги, като епилация на гърди, интимна зона, но има и такива, които отстраняват дълготрайно окосмяването по гърба, раменете, врата и т.н

Извършването на лазерна епилация с лазер Александрит е изцяло индивидуална процедура, съобразена с типа кожа, вида окосмяване и хормоналния фон на клиента. Благодарение на ефективността на лазерната технология в центъра, обезкосмяването става бързо и остава за години напред. Лъчът на Александритния лазер се привлича от меланина в косъма и достига до неговия фоликул, където се преобразува в топлинна енергия, за да го увреди. До 10 дни след сеанса увредените космени фоликули започват да опадат. Необходимите посещения са от 4 до 6, а интервалът между тях около 30 дни.

Подарете на кожата си грижа и здраве, придружени с качествено обезкосмяване. Заповядайте в лазер център „Армада”!

Tag: лазерна епилация мъже лазер център Армада

Posted from Sofia, Sofia-city, Bulgaria.