Лазерна епилация в пловдив

Както е известно, на Nd: YAG лазер дължина на вълната 1064nm е .. Когато погледнем към кривите на лазерният лъч се на абсорбиране в различни тъкани Nd: YAG лазер, използвани в отстраняването на абсорбция на меланин се вижда да бъде по-ниска в сравнение с други лазери.

Но реалният изисква да бъдат унищожени в процеса на отстраняване са генериране клетки в космените фоликули. Така че тя трябва да е тук, в първата от лазерния лъч. Повече повърхност с висока абсорбционна меланин не служи на целите, не само причинява изгаряния на кожата и промени в пигментацията. Абсорбция Меланинът максимална дължина на вълната Cutera Excel V вече няма да бъде причина за това е на лазера.

Nd: YAG лазер след превишаване на epidermo-дермална кръстовището на меланин клетки, намиращи се в най-интензивния линия показва ефекта на подрайона. Когато една власт Nd висока мощност: YAG лазер достига достатъчно висока мощност да корените на косата под това ниво ще бъде унищожен, както и нежеланото окосмяване ще бъдат сведени до минимум увреждане на кожата. Намаление на меланин усвояване на Nd-YAG лазер може лесно да се компенсира с по-висок енергиен трансфер в сравнение с други лазери. Затова Nd YAG трябва да се откажете при избора на устройство с висока мощност.

Nd: YAG лазерни системи заедно лазерна епилация, лечение на разширени вени с дебелина 4-5 мм, при лечение на бръчки, като стимулира производството на колаген под кожата (лазерно генезиса) са използвани с цел. Изгаряния на кожата, възможността за усложнения като зацапване е доста ниско в този клас лазер.

Какво е лазер Nd-YAG?

1064nm Nd-YAG лазер с дължина на вълната и хромофорът, че се абсорбира от хемоглобина в кръвта и по този начин ефектът kandamar разрушителни вид е лазер на кораби. Лазерната терапия е най-ефективният лазер за съдова и капилярно лечение.

Използва се за лечение на лазерно лечение на лицеви вени и капилярни червени вени?

Лазерно лечение на вени, като част от Tenei лицето е може би най-успешното лечение на капилярна. Това приложение се заличава, тъй като капиляри изтриване гумичка. Обикновено една сесия е достатъчно и рядко се нуждаят от допълнителна сесия.

Nd-YAG лазер се използва при лечението на вените на краката?

Nd-YAG лазер терапия в контекста на кораба напълно изтриване на вените на краката на 2-4 мм и капилярите и е най-успешен метод за лечение.

В хода на Nd-YAG отстраняването на лазерна епилация?

Лечение на епилация с лазери Nd-YAG, корените на косата около съдовете са насочени, така че в сравнение с други лазери епилация осигури по-трайни и ефективни резултати. Поради да се види директно с други видове лазерни на структурата на косъма, Nd-директно изгаряне и увреждане на косата в епилация направи, но това не изглежда да бъде повреден постоянно YAG корен на хранене е много по-ефективни и трайни резултати.

Nd-YAG лазер за епилация с тънък и лек коса направена?

Едно от основните предимства на Nd-YAG отстраняването на лазерна епилация по ефективен начин е да се направи тънък и лек отстраняване tüylere коса. Поради това, че механизмът на действие не е от космения фоликул чрез вените в цвета и дебелината на косъма. Ето защо, след като разгледа перата александрит е чудесна система за трайно обезкосмяване и лазерно тип е-трябва да има в лазерни центрове за епилация.

Какво са направили другите предимства на Nd-YAG отстраняването на лазерна епилация?

Александрит лазерна епилация пловдив цени вижда особено на лицето и ръцете на тригери не се наблюдава при Nd-YAG лазер. Поради това се предпочита прилагане на лазерния на лицето и рамото.

Nd-YAG лазер се предлага в тъмно и тен?

Да Nd-YAG лазери са много по-сигурни приложения могат да бъдат направени в тен и горят Друго предимство е възможността да бъде по-ниска.

Лазерно лечение на вени Nd-YAG направена?

Да Nd-YAG  лазерна епилация пловдив мнения са другите най-активните зони на лечение на съдови лезии. Те включват лицето и капиляри в тялото, до 4 мм повърхностни разширени вени е високо ефективно лечение на малки хемангиоми. Въпреки че като цяло е достатъчно на практика един съд лечебен сеанс, понякога се простират допълнителни заявления за лечение.

Nd-YAG резултати лазерно лечение на вени в Роза – лечение на болестта edilirmi Pink?

Като обрив известен като проявява с болестите и людете станаха, за да се намалят симптомите на розацея Nd-YAG  лазерна епилация се използват по ефективен начин.

Nd-YAG лазер лечение гъбички в ноктите и краката yapılabilirmi?

Nd-YAG лазер за лечение на непокорния ръце и крака гъбички на ноктите е изключително ефективен и лесен заявление. Топлината създадена от лазерния лъч около капилярите да унищожи резултати дрождеви клетки са ефективни. Са получени няколко сесии на практика с близо сто процента резултати при лечението на ръка-крак гъбички на ноктите, устойчиви на други терапии.Гъбична терапия с това лечение са се подобрили през последните години вече не са проблеми.

Акне вулгарис (акне) Има ли място в лазерно лечение на Nd-YAG?

Леко до умерено акне вулгарис (пъпки) Nd-YAG лазер за лечение също е много ефективен механизъм лечение на действие в същото лечение гъбички. На практика, наляво в рамките на 1-2 дни от активното акне и се наблюдава понижена. Sessions 2-3 с 2-4 седмични интервали в ефикасността на лечението се препоръчва.
подмладяване Nd-YAG лазер кожа и използвани за уплътняване?

Nd-YAG Лазерна епилация пловдив е разработен, като Nd-YAG лазер с следователно неинвазивна лечебен процес не изисква никаква нежелана конфигурация и подмладяване на кожата лечение може да се направи пациенти.Nd-YAG лазер се дължи на ефекта на структурата под кожата микросъдово на формиране отново на корабите и за синтеза на колаген се стимулира, толкова по-малък от порите на кожата, еластичността на кожата и осигуряване често печеливша докосване отново под кожата.За да бъде ефективна при 4 седмични интервали, обикновено са необходими 3-6 сесии, продължаващи заявление.Резултатите от лечението и за задържане в резултат на това приложение се използват във връзка с Фракционен-YAG лазер приложения може да се премества в много по-високо ниво лазерна епилация.