Епилация на крака

Стремежът на жената да бъде винаги красива и спретната й коства много усилия. Знаете ли, че още в каменната ера за обезкосмяване на краката са се използвали остри камъчета и черупки от миди? Те просто са остъргвали кожата, докато някои раковини са действали на принципа на пинсетата – изскубвали са космите от корен. Известно е, че в края на осемнадесети век един американец е прибягнал до по-насилствен метод – опърлил е краката си, за да се отърве от окосмяването. Днес, за щастие, има по-надеждни и хуманни средства за спасение от този древен недостатък.

Лазерна епилация пловдив се прилага върху всички части на тялото, както и на лицето, но определено една от най-предпочитаните области са краката. Тъй като обезкосмяването на тази зона винаги е наложително и на практика е занимание, отнемащо доста време, болшинството от жените са в търсене на траен метод за отстраняване на непоносимите косми. А стане ли дума за критерия трайност, златният медал отива при винаги адекватната Лазерна епилация пловдив. Революционно водещият вид обезкосмяване от гледна точка на дългосрочните резултати! Процедурата е достатъчно бърза и удобна, а ефектът от нея се съхранява с години. Естествено, за такъв резултат може да се говори едва след пълния курс на лечение.

Защо при лазера е нужна поредица от сесии?

Лазерна епилация пловдив действа изключително върху меланина в косъма (пигмента на цвета). По метода на силното нагряване на луковицата се унищожава космения фоликул. Но тъй като космите поникват фазово, за пълно обезкосмяване е нужно прилагане на серия от 3 до 7 обработки.

Кои са привилегиите при Лазерна епилация пловдив?

  1. Даже и подкожните косми нямат шанс за оцеляване, лазерът действа повсевместно.
  2. След обезкосмяването раздразнението на кожата отсъства – нещо непривично за другите начини за отстраняване на косми.
  3. Не е необходимо да изчаквате космите да достигнат до известна дължина, за да ги махнете. Това е задължително условие за кола-маска, електрически епилатор, депилиращи мазила и др. Съгласете се, че през лятото е трудно и много некрасиво да оставите космите по краката си да си растат необезпокоявани, за да ги отскубнете успешно.
  4. Резултатите са продължителни, могат и да се вечни, ако сте последователни в лечението.